EN

компанијата Вести

Дома>Вести>компанијата Вести

Извршена е инспекција пред пратката за сончева светлина од поплави

Време: 2021-01-20 Посети: 25

1611132901474754.png

Датум на: Јануари 18, 2021

 

Експертизата на Quality Defender за комбинирани соларни панели и осветлување ни донесе проекти за проверка на новите нарачки за соларни светилки за поплави на нашите клиенти.

 

Темелните тестови на Pmax, Vmp, Imp, Voc, Isc на соларни панели, како и капацитетот на батеријата, карактеристиките на полнење и празнење, фотометриските отчитувања на светлата за поплавување и IP рејтингот се извршени од нашиот постар технички менаџер за да му го претставиме вистинскиот квалитет на нашите клиенти. ниво на производите што ги нарачале.

 

Сите можеме да дадеме сè од себе за да се справиме со климатската криза!

 

Соларната енергија сјае!