EN

Изложба вести

Дома>Вести>Изложба вести

Саем на кантон 2021 година (април, пролет) 129 -тиот саем за увоз и извоз во Кина 2021 година

Време: 2021-01-21 Посети: 14

 

ВОДЕН: Кина Саем за увоз и извоз Пажу комплекс, Гуангжу
Локација и детали за кинескиот саем за увоз и извоз, комплекс Пажу, Гуангжу

АДРЕСА НА ВОДОТ: бр.380, Пат Јуеџијанг ongонг, Гуангжу, Кина

ОРГАНИЗАЧ: CFTC - Центар за надворешна трговија на Кина (група)

Официјална веб-страница: Кликнете за посета

Е-пошта: [заштитена по е-пошта] 
[заштитена по е-пошта]

Tel:+852-2877 1318;+86-20-2888 8999

ГРАД: Гуангжу

ИНДУСТРИЈА: Комплексна саема

DATE:2021/04/15 - 2021/05/05

 

 

Организиран од CFTC - Кинески надворешно -трговски центар (група), најголемиот комплексен саем во Кина - Кинески саем за увоз и извоз (саем за кантон) 2021 година ќе го поздрави нејзиното 129th годишнина во Саем за увоз и извоз на Кина Пажу комплекс, Гуангжу за време на 15-19 април, 23-27 април и 1-5 мај 2021 година.

Саем за увоз и извоз на Кина - саем за кантон изложува над 150,000 видови квалитетни кинески производи и производи во странство со карактеристични карактеристики. Стапката на обновување на кинеските производи е над 40% секоја сесија. Во зависност од предностите на Кина во преработувачката индустрија и ориентирање кон побарувачката на меѓународниот пазар, кантонот саем покажува разновидни производи со висок квалитет со разумна цена.

Саем за увоз и извоз на Кина - саем за кантон @  Саем за увоз и извоз на Кина Пажу комплекс, Гуангжу е одличен саем за сеопфатност и специјализација. Тоа станува најмногу сеопфатен саем со најдолга историја, највисоко ниво, најголем обем, најкомплетна во разновидноста на изложбите и најширока дистрибуција на купувачи во странство и најголем деловен промет во Кина.

Кликнете овде за да отидете на официјалната веб -страница на Кантонски саем.

Место: Саем за увоз и извоз на Кина Пажу комплекс, Гуангжу (Бр. 380, патот Јуеџијанг ongонг, Гуангжу)

 

ПРОФИЛ НА ОРГАНИЗАТОРОТ:

име: CFTC - Центар за надворешна трговија на Кина (група)
адреса: Патот Лиухуа, бр.117, Гуангжу, Кина
Тел: + 86-20-8666 5851
Факс: + 86-20-2608 0106