EN

Изложба вести

Дома>Вести>Изложба вести

CNISE 2021 - 18 -та меѓународна изложба за канцелариски материјал и подароци во Кина

Време: 2021-01-21 Посети: 18

Посетител пред-регистрација

МЕСТО: Меѓународен конференциски и изложбен центар Нингбо (NICEC)
Локација и детали за Меѓународниот конференциски и изложбен центар Нингбо (NICEC)

АДРЕСА: бр. 181, Huizhan Road, Ningbo

ОРГАНИЗАТОР: Ningbo Zhongbo International Exhibition Co., Ltd

Официјална веб-страница: Кликнете за посета

Контакт: Розали Луо

Е-пошта:[заштитена по е-пошта]

Тел: + 86-574-8725 4013

ГРАД: Нингбо

ИНДУСТРИЈА: Канцелариски материјали

 Подароци и ракотворби

 Канцелариски

ДАТУМ: 2021/03/17 - 2021/03/19

ПРОФИЛ НА НАСТАНОТ:

CNISE 2021 година

18-та кинеска меѓународна изложба за канцелариски материјал и подароци

 

 Организиран од страна Ningbo Zhongbo International Exhibition Co., Ltd.   Кинески совет за промоција на меѓународната трговија (CCPIT), најважниот саем за канцелариски материјал и канцелариски материјали во Азија, CNISE 2021 - 18 -та меѓународна изложба за канцелариски материјал и подароци во Кина ќе се одржи во Меѓународен конференциски и изложбен центар Нингбо (NICEC), Кина на 17-19 март 2021 година. 

18-та кинеска меѓународна изложба за канцелариски материјал и подароци (CNISE 2021) ќе ја покрие вкупната очекувана скала од 51,710 метри квадратни со 1,400 изложувачи и 1,800 штандови.

Ningbo, глобалната производство и трговија со канцелариски материјал центар, исто така познат како Канцелариски главен град на КинаCNISE 2020 - 17-та кинеска меѓународна изложба за канцелариски материјал и подароци, кој беше рестартиран по епидемијата на 16-18 јули 2020 година, постигна успех поголем од очекуваниот. Сите податоци за изложбата поставија нов рекорд, а вагата на изложувачот исто така постави нов рекорд за канцелариска индустрија изложба во азиско-пацифичкиот регион. Имаше вкупно пет сали, со 1,107 изложувачи, 1,728 штандови, вкупна површина од 35,000 кв.м. CNISE 2020 година привлече 19,498 посетители и 28,722 посети.

 

Профил на изложувачот:

● Канцелариски материјал и канцелариски материјали: инструменти за пишување, производи од хартија и хартија, канцелариски материјали, училишен канцелариски материјал, уметнички материјали

● Канцелариска опрема, канцелариски мебел, компјутерски периферни производи и потрошни материјали

● Машини за производство и обработка на канцелариски материјал и подароци, делови и додатоци

● Подароци, премиум, уметност и занаети

 

ПРОФИЛ НА ОРГАНИЗАТОРОТ:

име: Ningbo Zhongbo International Exhibition Co., Ltd
адреса: Rm 7C05, сала бр.10, бр.181 Huizhan Road, Jiangdong, Ningbo, провинција Жеџијанг, Кина
Тел: + 86-574-8725 4013
Факс: + 86-574-8725 4017
Е-пошта: [заштитена по е-пошта]
Официјална веб-страница: Кликнете за посета

Ningbo Zhong Int'l Exhibition Co., Ltd е специјализирана за организирање на саеми и конференција. Имаме богат ресурси на клиенти за канцелариски материјал, канцелариски материјали, подароци и автоделови и имаме тесна врска со сродни здруженија и трговци од домашни и од странство. Концептот на компанијата е Интегритет, Квалитет, Професионален и Ефикасен. Со производствената предност и пристаништето Нингбо, ќе покажеме голема упорност да создадеме изложба на професионални трговски марки - Кинеска меѓународна изложба за канцелариски материјал и подароци (CNISE)