EN

Изложба вести

Дома>Вести>Изложба вести

Гуангжу Меѓународна изложба за осветлување

Време: 2021-06-03 Посети: 21

Меѓународната изложба за осветлување во Гуангжу (GILE) е одложена поради неодамнешните случаи на „Ковид-19“ во градот. Саемот првично требаше да трае од 9 до 12 јуни 2021 година во саемскиот комплекс за увоз и извоз во Кина. Наскоро ќе биде објавен нов датум за овој настан.